Geregistreerd Groen Zorginitiatief bij VAPH

                     

                     Door de registratie bij het VAPH (Vlaams Agentschap voor mensen met een handicap)
                     is het mogelijk om het persoonsvolgend budget in cashvorm te besteden in vzw
                     Leefboerderij De Kanteling. 

                         De Kanteling is sinds 1 januari 2017 geregistreerd bij het VAPH.


vzw Steunpunt Groene Zorg

De Kanteling werkt samen met Steunpunt Groene Zorg voor schoolgaande jongeren die er nood aan hebben de schoolweek even te onderbreken.

Zij kunnen school en leefboerderij combineren mits overleg en goedkeuring van het CLB/de school.


Absoluut vzw

Absoluut vzw zorgt als bijstandsorganisatie voor ondersteuning van personen met een handicap in verband met het Persoonlijke-Assistentiebudget (PAB) en het Persoonsvolgend Budget (PVB). Wij informeren budgethouders over de mogelijkheden van het budget. Dit doen we via: onze website, infolijn, nieuwsbrief,   brochures, infomomenten en workshops. Wenst u een intensievere ondersteuning? Dan bieden onze coaches persoonlijke bijstand op maat.

 


Onafhankelijk leven

Onafhankelijk Leven vzw helpt mensen met een fysieke of verstandelijke handicap de regie van hun leven in handen te nemen. Als organisatie die aan de basis ligt van het zorgbudget, komen wij op voor het recht van alle mensen met een handicap om hun leven zo zelfstandig mogelijk in te vullen. Als specialist op het vlak van het  zorgbudget zijn wij de eerste partner voor mensen of hun familie die ervoor kiezen dit budget zelf te beheren.

Ons team weet wat leven met een handicap is. De regionale coaches die aan huis gaan en de medewerkers van de advieslijn staan garant voor snel, persoonlijk en deskundig advies. Als lid van Onafhankelijk Leven vzw bekom je de best mogelijke ondersteuning en assistentie.


Dagbesteding in een rustige en natuurrijke omgeving voor mensen met een bepaalde ondersteuningsnood.

 

VZW Leefboerderij de Kanteling Herzele

Molenstraat 51 - 9550 Herzele

Tel: 0468/16.05.21

 

info@leefboerderijdekanteling.be